2009-04-11

Eh

Hi!

Gyors leszek, mert csak egy fel marek aprom van etetni az internetautomatakat.
Szoval 4 nap utan nem akarok meg semmi megalalpitast tenni es iteletet hozni, inkabb csak jelzem hogy teljesen mas. De ez ugy ertendo, hogy teljesen teljesen mas.
A hozzaallasuk a kulvilaghoz, masik emberhez, kornyezetukhoz, es ugy altalanossagban mindenhez. Aktivak, nem ismerik a panaszkodast, nyitottak (akikkel eddig talalkoztam). A taj maga meg... "pfff" kategoria....

Elszort szemetet 4 napja nem lattam, akarcsak megrongalt akarmit, vagy osszegraffitizett hazfalat.
Patyolattiszta, rendezett. Normalis dolog az, hogy csodalkozok azon, hogy ilyen is van? Miert nem ez az atlagos es a normalis?

mindjart lejar az idom, ugyhogy nekiallok feltolteni (klikk a szajara):

PS: Az ut ide 2 oras volt, es most nem kezdem kifejteni. Diohejban: szemet bantoan zold dimbes-dombos retek amikbol neha eltevedt haztomb meretu sziklak figyeltek, mintha valaki veletlen elszorta volna. Fenyvesek, tolgyesek, a millionyi patak es zugo pedig szeles szurke kavicsagyban kanyarog mint valami marlboro reklamban. Es barhol voltunk, hatterben boszmenagy cakkozaott havas hegycsucsok mindig tudattak, ki is a fonok valojaban :). Ha koh wai szigetere azt mondtam hogy "gyonyoru", akkor a szoismetles elkerulese vegett ki kell javitanom arra, hogy "koh wai szigete jol nez ki".
Nagyon ablakratapaszto-nyalcsorgato latvany volt, meg igy is hogy csak a tavolbol mutogattak magukat. Mintha felsoausztriat kinyujtottak volna 10 magyarorszagnyi teruleten, es mielott atadtak volna egy alaposabb takaritast es funyirast is lezavartak (teheneket meg kicsereltek birkakra).
Neha rettenetesen sajnalom azokat, akik egyiptomba, spanyol-portugalba, ciprusra mennek tomott hotelekbe, retkes-szaros-mocskos turistavarosokba, hogy aztan egy varosnyi szarral higitott retkes (de meleg) tenger partjan dogoljenek a berelt napozoagyban mielott visszamennek a 32. emeleti legkondicionalt hotelszobaba. MO 400 km-s korzete tomve van ertelmesebb es nagysagrendekkel minosegibb helyekkel.

Kozben a kepek feltoltodtek, kulonosebb baszakodas nelkul atmereteztem:

Ez a varoska ahol most vagyok: Hanmer springs. Talan a kep magaert beszel...

Ezek meg odauton keszultek:


Egyenlore ennyi, szar gepem inkabb nem hasznalom. tovabbi kepek a kornyekrol ezen a linken:
fjsdiojfiosdjfoidsjfsd
meg fdsjofidsoeree

Szoval kurvaszep. Probalom addig kihuzni amig lehet... A hottiecounter pedig egyre gyorsulva porog :)

No comments: