2009-03-08

I'm f-ing the copper

Hi All!

Beestem a netesbe mert kint kurvameleg van, meg gondolom kis update-t irok, hogy toltom (baszom) el a napjaimat.
Nagyon jol elvagyok, rekoveralodok a taknyolasbol es jol erzem magam annak ellenere, hogy nem mehetek a vizbe es ugy jarok-kelek mint egy 80 eves aranyeres. A vegsebessegem naponta 0.3-0.5 km/h sebesseggel novekszik, csoszogasom hangereje pedig naponta felezodik.
Egyebkent ugy a kurvanagy semmitteves ami ittvan az nagyon konnyen megszokhato, sose hittem volna, hogy ilyen szinten el tudok lenni anelkul hogy barmit is csinalnak. Reggel (del) korul felkelek, atkommandozok az erkelyen (mivel miota levertek a lakatot folyamatosan zarom a bejarati ajtot es az "erkely"-en keresztul kozlekedek), odacsoszogok a barba ahol mar zoli altalaban issza a sorikejet, eszek valami kurvajot, majd mikor kipihentem ezt a sok faradalmat akkor elindulok a netesbe anyazni a biztositoval. Eleinte meg 20-30 percig anyaztam nekik, most mar 5-10 percnel nem huzzak tovabb. Mar szinte mindenki nevrol ismer es utalnak is mint a szart. Problemas vagyok nekik, de bassza meg mert amit ok elmondtak nekem mikor megkotottem a biztositast, az koszonoviszonyban sem volt azzal ami valojaban tortent. Szo sem volt arrol, hogy a korhazban napokig benntartjak az utlevelemet es hogy az ugyfelszolgalatot naponta 3X kell telefonon rugdosnom. Mindig mutogatnak a partnerukre, a papirra, az idoeltolodasra meg a sajat szakertobrigadjukra, amirol a cukrosreklamban szo sem volt. Kb igy nez ki egy beszelgetesem veluk:
-Jo napot XY vagyok, akinek motorbalesete volt, erdekloden az ugyem felol
-Jo napot, fel kell vennuk a partnerunkkel a kapcsolatot, hogy XY megerositest megkapjak
-OK. Es mennyi ido mulva fog eldolni ez az egesz?
- 1-2 napon belul visszajeleznek megszuletik a dontes.
- [ertetlenkedes, nehezesetkedes, blablablazas]. Es mennyi ideig tart ez a telefonos egyeztetes a partnerukkel?
- hmmmnemsok, de a szakertoinknek kell veluk beszelni, ok elegge le vannak terhelve ,par ora mulva ertesitjuk.
- tehat akkor mondjuk 20 perc egy ilyen telefonhivas, akkor fel ora mulva mar meglesz az eredmeny?
- Ez a partnerunktol is fugg, megprobaljuk megsurgetni oket. Ha ad egy telefonszamot akkor ha sikerul elerni vmit akkor visszahivjuk.
- Ok rendben, koszonom! Fel ora mulva telefonalok.
- [sohaj] rendben, koszonom a turelmet blalbalba.

Es volt olyan, hogy 3X egymas utan eljatszottam ugyanezt a beszelgetest. Igy sikerult a NEGYEDIK napra elerni, hogy az elso harom kezelest kifizessek (tegnapig), madj tegnap meg 2-3 motivalo telefonhivas utan ma mar a kezemben volt az utlevelem. Kivancsi vagyok, hogy zajlik ez az egesz, ha nem baszogatom oket. Kb 3 het mulva kaptam volna vissza az utlevelemet.
Szoval a reggeli mein kampf utan kiberlek egy motort, felpattanok ra, elzummogok a korhazba majd sebet tisztogatnak es kotozgetnek. Kiveve ma, mivel 2 bibim a raborulo pusziaradat ellenere is elfertozodott, szoval le kellett szedni a heget. Pontosabban le kellett metszeni, mert baszott lejonni. Beszaras, fogosszeroppantas, szemkidurranas. Jo is az amikor az ember nem kicsi seberol szikevel metszik le a heget. Raadasul most megint egy csomo ideig nem mehetek vizbe :(((((((((

Delutanok a szokasos menetrendben: biztosito masodikkoros anyazasa, tinglitangli, elleves, pihenes, olvasgatas, napfeny elol bujkalas, szolid sorozes. Estenkent hangulattol fuggoen vagy fuggoagyban olvasagatas/pipazgatas es csillagos eg bambulasa, vagy valamelyik barban tobbi turistaval/helyiekkel/ sorozes, szolid szorakozas. Nagyon elvezem, nem porog az elet, nem faraszto mint mondjuk egy fesztival, bekesen nyugodtan el lehet pocsolni amig az ember szivinfarktust nem kap. Azt itt meg nem kap.

Szoval jol vagyok, nagyon tetszik nekem ez a hely. A nagyon puritan korulmenyek miatt talan nem annyira baratnos, inkabb haveros, egyeduljovos-ismerkedos.

jovohet csutortokig leszek itt (mint zoveress), utana expressz minibusszal vissza bangkokba aohonnan repulovel atmegyek kambodzsaba. Tobszorosen sulyos ertelmi fogyatekossagomnak betudhato, hogy amint elkuldtem zolit megvenni a buszjegyet vissza bangkokba, utana ugyrott be hogy a kambodzsai hatar itt van kb 50 kilometerre, es attol masik 50 kilometerre pedig egy domestic repuloter, ahonnan szarert hugyert eljuthatnek barhova. Ehelyett (itteni viszonylatban) egy vodor penzt kifizetek, hogy szetuljem a seggem egy minibuszban hogy aztan a gatyamat is kifizessem nemzetkozi repjegyre. Jolvan zolika, okos vagy, megerdemled [fasz]...

A legfrissebb menetrend a kovetkezo:
Kambodzsaban nem tervezek par napnal tobbet tolteni, csak jovok-megyek, azt is lehetoleg helyi szetesos repulovel. Az egesz orszag a szocializmus epitese kozben evtizedeken keresztul szarra lett gyilkolaszva, aknasitva es rombolva, infrastruktu a nuku, meg ugy altalaban minden nuku (Magyarorszaghoz hasonloan ok is IMF hitelbol elnek). Jol jellemzi az utviszonyokat, hogy egy nyalbol es kolerabol osszetakolt hajo pont ket nap alatt teszi meg ugyanazt az utat a kanyargos folyon, amit egy busz a nemletezo uthalozaton. Beja2 es Tibi mar ott vannak es irtak hogy nem lehet felkeszulni arra a szegenysegre amit az ember ott tole egy karnyujtasnyira eloben lat.

Onnan majd megyek tova laoszba, amirol azon kivul hogy mindenkinek tetszik, semmit nem tudok. Allitolag nagyon szep es ingyenes orszag. Majd meglatjuk. A vegen vissza bangkokba, ahonnan elindulok le delnek [egyenlore] 2 sziget utbaejtesevel: Koh Phi-Phi es Koh Phagan, valamint valami szarazfoldi kisfalu amit egy srac ajanlott. Talan 2-3 het alatt bejariom a maradek thaifoldet es utana indulok tova maurilandzsak elol menekulni.
Ha megint a kornyeken jarok, akkor egyenlore ugy latom, hogy biztos eljovok az orszagba. Mindig nagyon jol ereztem magam, es egyedul, haverokkal, asszonnyal nagyon jo helyeken nagyon jol el lehet tolteni az idot. Es nagyon szep...

Egyebkent mindenkinek aki jogosult ra egy fincsi nonapot kivanok, bar kurvaertelmetlen es latszathulyesegnek tartom viraggyilkolaszas es muvigyorgas kisereteben. De semmi gond, mert ma kettonknek is zoltan nevnapja van amit ugyanugy leszarok. Nem fogok emiatt ma tobbet inni vagy masnap kevesebbet.

Szoval mindenkinek hali!

Update1: Beja1 termeszetes uton sikeresen vilagrahozta az ikreket: Aront es Annat . A gyerekek jol, az anyuka odavan. Hallod-e Te!!!! Kurvajo egeszseget kivanok nektek, de meg annal is nagyobbat. Egyet balrol meg egyet jobbrol. Majd dobok egy puszat ha olyanom lesz, te meg ha nem a millio mas fontosabb dolgod intezed akkor neha gondolhatsz a formas kerek fejemre, mert neha nekem biza eszembe jutsz. Gyere fozzel nekem babgulyast, jofajtat es sokat! En majd sorozok kozben es szakertoi tanacsaimmal kisegitelek es tanitalak... Ja, es most mar semmit sem ernek a gyenge kifogasaid, oltozz mert majd megyunk a Gibney's-be inni. Addigis hianyzol :((( csa'

No comments: